Djoser

Category

Djoser Reizen uit Leiden is een reisaanbieder met een focus op groepsreizen die natuur & cultuur combineren. Djoser biedt onder de naam ‘Djoser Junior’ ook groepsreizen aan voor ouders met kinderen. De laatste jaren is Djoser ook wat meer actieve groepsreizen gaan aanbieden, bijv. wandel- en fietsreizen. Vanaf 10 personen kan deze reisaanbieder ook een reis op maat aanbieden.

Rondreis Egypte, Nijlvallei en El Minya, 14 dagen

Reageren uitgeschakeld

Rondreis Egypte, Nijlvallei en El Minya, 14 dagen Rondreis langs de belangrijkste culturele bezienswaardigheden van het land van de farao’s: de piramides, Vallei der Koningen en Echnaton in El Minya Aanbieder:

Rondreis Egypte, Nijlvallei en Rode Zee, 14 dagen

Reageren uitgeschakeld

Rondreis Egypte, Nijlvallei en Rode Zee, 14 dagen Rondreis langs de culturele hoogtepunten van Egypte, de wereldberoemde piramides en de Vallei der Koningen, met aan het einde van de reis een relaxed verblijf aan de Rode Zee. Aanbieder:

Rondreis Egypte, Nijlvallei, 9 dagen

Reageren uitgeschakeld

Rondreis Egypte, Nijlvallei, 9 dagen In Cairo en Luxor zie je de belangrijkste hoogtepunten uit de tijd van de farao’s, de tempel van Karnak en natuurlijk de piramides van Gizeh. In het Egyptisch museum sta je oog in oog met het beroemde masker van Toetanchamon en zijn graf bezoek je in de Vallei der Koningen, … Continue Reading

Rondreis Egypte, Luxor en de Rode Zee, 10 dagen

Reageren uitgeschakeld

Rondreis Egypte, Luxor en de Rode Zee, 10 dagen Tijdens deze boeiende 10 daagse reis ligt de focus op het midden en zuiden van Egypte, waar we in Luxor en Aswan kennismaken met de oudheidkundige bezienswaardigheden én het hedendaagse leven. Aan de Rode Zee is het daarna heerlijk relaxen aan het strand en zijn er … Continue Reading

Kamelenreis door Egyptische Sahara, 10 dagen

Reageren uitgeschakeld

Kamelenreis door Egyptische Sahara, 10 dagen Een avontuurlijke ontdekkingstocht langs de mooie oases Bahariya, Farafra, Dakhla en de piramides bij Gizeh. Te gast bij de bedoeïnen slaap je onder de sterrenhemel. Aanbieder: Djoser een unieke reis samengesteld. Achter de piramides van Gizeh strekt de woestijn zich naar het zuiden en westen uit. In dit gebied … Continue Reading

Australië, eclipsreis, 15 dagen

Reageren uitgeschakeld

Australië, eclipsreis, 15 dagen Maak tijdens deze reis kennis met het prachtige Australië en laat je verrassen door de veelzijdige natuur van de Sunshine Coast, Fraser eiland en het prachtige Great Barrier Reef. Bewonder tot slot de eclips ten noorden van Cairns. Aanbieder:

Rondreis Argentinië

Reageren uitgeschakeld

Rondreis Argentinië Reis door het noorden van Argentinië in combinatie met Uruguay. Natuurlijk ontbreekt een bezoek aan de beroemde watervalen van Iguazu niet. Aanbieder:

Australië, eclipsreis, 19 dagen

Reageren uitgeschakeld

Australië, eclipsreis, 19 dagen Maak tijdens deze eclipsreis kennis met het prachtige Australië en laat je verrassen door de veelzijdige natuur en bijzondere cultuur van de Aboriginals. Centraal in deze reis staat het waarnemen van de eclips bij Cairns. Aanbieder:

Recente reacties