Geen categorie

Category

Louvrereis Abu Dhabi, 5 dagen

Reageren uitgeschakeld

Louvrereis Abu Dhabi, 5 dagen Het emiraat Abu dhabi heeft veel gezichten. Één van de hoogtepunten is het Louvre museum dat onlangs is geopend. Tevens is het mogelijk om aan een jeepsafari deel te nemen door de woestijn. Aanbieder:

Kookreis Marokko, 10 dagen

Reageren uitgeschakeld

Kookreis Marokko, 10 dagen Tijdens deze culinaire rondreis langs de Marokkaanse steden Fès, Marrakech en Essaouira zijn we op een ontdekkingstocht langs verschillende keukens om de kunst van het Marokkaanse koken te leren. Aanbieder:

Rondreis West Amerika, 21 dagen hotelreis

Reageren uitgeschakeld

Rondreis West Amerika, 21 dagen hotelreis Afwisselende reis door het westen van Amerika waarbij je in hotels overnacht. Je bezoekt natuurparken zoals Yosemite, Death Valley, Zion en Monument Valley. Natuurlijk ontbreken de beroemde Bryce en Grand Canyon niet tijdens deze reis. Als contrast met al dit natuurschoon verblijf je ook in wereldsteden als San Francisco, … Continue Reading

Stedentrip Washington, verkiezingen, 7 dagen

Reageren uitgeschakeld

Stedentrip Washington, verkiezingen, 7 dagen In oktober 2016 is het weer zo ver: de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten barsten weer los. Tijdens deze reis naar Washington duik je midden in de verkiezingswereld en leer je veel over het Amerikaanse politieke systeem. Daarnaast bezoek je alle hoogtepunten van Washington DC. Aanbieder:

Rondreis China & Tibet, 30 dagen

Reageren uitgeschakeld

Rondreis China & Tibet, 30 dagen Complete reis langs alle hoogtepunten van China, inclusief het Dak van de Wereld in Tibet. Steden als Beijing en Xian wissel je af met de landschappelijk mooie provincies Yunnan en Tibet. Aanbieder:

Rondreis Zuid-Korea, 15 dagen

Reageren uitgeschakeld

Rondreis Zuid-Korea, 15 dagen Rondreis door een land waar eeuwenoude tradities hand in hand gaan met de nieuwste technieken. Ontdek Seoul, de nationale parken en het eiland Jeju. Bijzonder is het verblijf in de Beomeosatempel. Aanbieder:

Rondreis Israël en Jordanië, 18 dagen

Reageren uitgeschakeld

Rondreis Israël en Jordanië, 18 dagen Wie van eeuwenoude culturen houdt, mag een paar plekken tere wereld eigenlijk niet missen: Israël en Jordanië. Maar beide landen zijn tegelijkertijd ook hypermodern en bieden een verscheidenheid aan natuurschoon. Aanbieder:

Recente reacties