Na de aardbeving op 25 april, die met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter het leven in Nepal totaal heeft ontwricht, heeft SNP veelvuldig contact gehad met reisagent Thamserku in hoofdstad Kathmandu. Ze zijn verheugd te kunnen melden dat alle medewerkers, inclusief de gidsen, ongedeerd zijn. Helaas zijn veel huizen van gidsen en hun familie zwaar beschadigd en is het verdriet groot over het verlies van zo veel mensenlevens.

Onze agent Thamserku, onderdeel van de Yeti Group, heeft vijf jaar geleden de Yeti Foundation opgericht en is betrokken bij veel lokale hulpprogramma’s. De aandacht is nu volledig gericht op hulp en support aan de recente aardbevingsslachtoffers.

Wil jij, net als SNP, Thamserku graag ondersteunen met hulp en opbouw van dit geweldige land? Dan kun je vrijblijvend een bijdrage storten op rekening NL22 RABO 0143 8314 53 t.n.v. SNP Natuurreizen, onder vermelding van: Steun Nepal Yeti Foundation. Wij zullen zorgen dat de donatie goed terecht komt bij de Yeti Foundation en zullen je via de website op de hoogte houden van alle projecten.

aardbeving_nepal

https://www.snp.nl/nieuws/hulpactie_aardbeving_nepal